Svadba kávičkára

"Káva nie je len obyčajný nápoj. Káva spája. Káva je fenomén, ktorý skutočne dáva ľuďom príležitosť vytvoriť a udržiavať vzťahy. Pre mňa ako majiteľa značky etiópskej kávy Habesh Coffee to platí dvakrát. Káva ma spojila s mnohými novými priateľmi a dokonca aj s mojou manželkou." hovorí Martin, majiteľ Habesh Coffee.

Aj keď si to neuvedomujeme, káva je súčasťou našej kultúry a tiež našich životov. Keď príde návšteva, ako prvé im ponúkame kávu. Keď muž pozýva ženu na prvé rande, zvyčajne ju pozve na kávu. Keď sa stretávate s obchodným partnerom, tak tiež idete na kávu. Keď sa dve kamošky vidia po roku, tak si idú poklebetiť pri káve. Ja som si otvoril kaviareň, aby som si našiel manželku. Aspoň tak hovoria o mne  kamaráti.

Spojila nás káva

Habeshácka svadba nemôže byť bez kávy. 

Nielen my, ale aj naši blízki majú radi kávu, náš stánok s kávou nemohol chýbať ani na našej svadbe. Na svadbe baristu a baristky nesmie chýbať poriadna káva. Keďže niekoľko rokov ponúkame aj Habesh Coffee kávový catering, zabezpečiť kávu na vlastnú svadbu bola maličkosť. 

Ako vyzeral náš veľký deň, na ktorom sme mali kávový catering? 

Svadobčania to u nás síce očakávali, ale aj tak boli veľmi milo prekvapení. Pripravovali sme výberovú (chuťovo ovocnejšiu) kávu, ale aj jemnejšiu, nie kyslú, aby si pochutnali aj staršie ročníky. Výborným rozhodnutím bolo ponúknuť hosťom aj čerstvú zmrzlinu od tímu Fresh and Roll, kotrí prišli s vlastným stánkom a strojom na výrobu zmrzliny. Káva a zmrzlina je ideálna letná kombinácia. Pre deti a maškrtníkov bola v ponuke aj horúca čokoláda.

Neviem si predstaviť, že by na našej svadbe, po kvalitnom obede príde čašníčka a na vašu otázku akú máte kávu odpovie: “Máme Nescu alebo zalievanú”. Toto sme si na našej svadbe nemohli dovoliť.

Ako môže vyzerať káva na vašej svadbe?

Krásna výzdoba, teplý vývar, kus mäsa a tie najlepšie dobroty. Každý chce mať dokonalú svadbu podľa svojich predstáv. Už to však nemusí byť len o kvalitnom jedle a instantnej káve. Vaša svadba či akýkoľvek event môže byť aj o kvalitnom kávovom cateringu, o ktorý sa postarajú naši "svadobní baristi"

Čo služba Habesh KÁVOVÝ CATERIng zahŕňa ? 

Kávový catering odporúčame pre svadby/eventy s minimálne 70 návštevníkmi. Náš barista a neobmedzené množstvo kávy vám bude k dispozícii celé 4 hodiny. Kávový pult vieme umiestniť v interiéri aj exteriéri. Svadobný barista môže byť na vašej svadbe už od 500 EUR.

Možnosť priplatiť si :

  • Horúcu čokoládu (mliečna, biela, horká)
  • Rastlinné a bezlaktózové alternatívy mlieka
  • Druhá výberová káva na druhom mlynčeku
  • Štýlové červené piaggio (pojazdná trojkolka) + 150 EUR
  • Doprava nad 60 km 0,5 €/km
Máte záujem? Napíšte nám alebo rovno zavolajte.
Tel: +421 918 888 115